Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Αβδήρων διορίστηκε ο Θανάσης Γαλανόπουλος

11 Μαΐου 202116:48
Ο Θανάσης Γαλανόπουλος, ένας νέος άνθρωπος με γνώσεις, όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον του τόπου του θα είναι στο εξής ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αβδήρων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
 
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία της Ξάνθης ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει να επιδείξει μια κοινωνική αρτιότητα που συνοδεύεται από πνευματική οξυδέρκεια και επαγγελματική συνέπεια, εφόδια με τα οποία αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.
 
Ευχάριστα εξέπληξε, λοιπόν, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης τους δημότες του αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης με την επιλογή του Θανάση Γαλανόπουλου για την θέση του άμεσου συνεργάτη του στην διοίκηση του Δήμου Αβδήρων, ενός μικρού πληθυσμιακά αλλά μεγάλου από άποψη ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, δήμου.
 
“Δεσμεύομαι στους πολίτες, στους υπηρεσιακούς παράγοντες και στους αιρετούς άρχοντες του Δήμου, πως θα εργαστώ σκληρά και με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον. Ο τόπος μας έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Στόχος μου να συμβάλλω τα μέγιστα στην προσπάθεια της Διοίκησης και μαζί να βάλουμε τις βάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.” δήλωσε δημόσια ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αβδήρων με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr