Γενική Συνέλευση και Εκλογές στη ΦΕΞ το Σάββατο

10 Δεκεμβρίου 201509:24

Το Δ.Σ. της Φ.Ε.Ξ. καλεί τα μέλη του συλλόγου σε  Γενική Συνέλευση και Εκλογές (Απολογισμός από το Δ.Σ. & Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.) το Σάββατο 12-12-2015 και ώρα 16:30 μ.μ στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ.

Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, ο παλαιότερος (1952) και πολυπληθέστερος πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας Είναι μια ένωση – ένα πολιτιστικό δίκτυο 30 ομάδων με 26 εργαστήρια και 54 τμήματα (900 μέλη).Προσφέρει εδώ και έξι (6) δεκαετίες μια ιδιαίτερη γεύση πολιτισμού. Στόχος της είναι να ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Να καλύπτει με υψηλή αισθητική τις απαιτήσεις των κατοίκων για εκδηλώσεις. Να φροντίζει τη διατήρηση της παράδοσής μας και την διάδοση της νεότερης ιστορίας με υποδομές, αξιοπιστία και επιστημονικό υπόβαθρο.

 Κτηριακές υποδομές ΦΕΞ :Διαχειρίζεται τρεις από τους ωραιότερους χώρους στην πόλη, περίπου 2000τ.μ. (Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης – Σπίτι πολιτισμού – ΚαπνΑποθήκη).

Υποδομές :Ανθρώπινο δυναμικό: εξειδικευμένο επιστημονικό και εθελοντές.
Εξοπλισμός: με σύγχρονο εξοπλισμό για την άριστη υλοποίηση κάθε προγράμματος

 Δράσεις –πολιτιστικές & εκπαιδευτικές: Ετήσιο πολιτιστικό & εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπληρωματικό στις υπάρχουσες δομές της περιοχής.
Το μοναδικό Μουσείο της πόλης, το μοναδικό πολιτιστικό ραδιόφωνο.

Μουσικά Φεστιβάλ (5)  – κινηματογραφικά (7)  – περισσότερες από 300 εκδηλώσεις το χρόνο.

Ενημερώνει άμεσα 950 μέλη που παρακολουθούν κάποιο από τα εργαστήρια, 10.000 επισκέπτες στο Μουσείο, περισσότερους από 30.000 επισκέπτες το χρόνο, στο σύνολο των καθημερινών σχεδόν εκδηλώσεων, με το έντυπο ετήσιο  πρόγραμμα, τις αφίσες, τις προσκλήσεις, το διαδίκτυο, τα δελτία τύπου (περισσότερα από 10.000 email την εβδομάδα και προσκλήσεις στο facebook) και άμεση δημοσίευση από τα Μ.Μ.Ε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr