ΓΕΕΘΑ: 70 χιλιάδες ευρώ για την… φιλοτέχνηση του εμβλήματος

29 Δεκεμβρίου 201312:09

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του ΓΕΕΘΑ να κηρύξει διαγωνισμό για την… καλλιτεχνική κατασκευή και απεικόνιση του εμβλήματος του (Αιέν Αριστεύειν) έναντι του ποσού των 70 χιλιάδων ευρώ!

Σε μια περίοδο που οι ένστολοι βιώνουν όσο ποτέ την κρίση, καθώς υπάρχει θέμα ακόμη και με τα… συσσίτια, είναι τουλάχιστον προκλητικό να σκέφτονται οι επιτελείς την «ομορφιά» και με αντίτιμο μάλιστα ένα τόσο μεγάλο ποσό.

evlima23

Όπως αναφέρει εξειδικευμένο σάιτ στα θέματα Εθνικής Άμυνας, η ενέργεια που κάποιοι καταναλώνουν για το που θα φοράνε τα παράσημα οι απόστρατοι, τι έμβλημα θα φέρουν οι στρατιωτικοί που έχουν υπηρετήσει σε διάφορες μονάδες, μπορεί μέχρι τώρα να αντιμετωπιζόταν με “ελαφρά διάθεση” ως μια απλή εμμονή, αλλά όχι πια.

Φυσικά, μετά τις έντονες αντιδράσεις για το θέμα η απόφαση ανακλήθηκε άμεσα με δημοσίευση στην Διαύγεια στις 24 Δεκεμβρίου.

egrafo

 

protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr