Παγωμένη ντοματόσουπα Γκαθπάτσο (Gazpacho)

29 Σεπτεμβρίου 201022:00

904-gazpacho1Η αυθεντική συνταγή ενός από τα πιο κλασσικά Ισπανικά πιάτα.

Συστατικά συνταγής

Οδηγίες συνταγής
Σ’ ένα γουδί χτυπάμε το σκόρδο με το κύμινο και το ψωμί.Σ’ ένα μπολ αναμιγνείουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, το ξύδι και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και τα υλικά του γουδιού και ανακατεύουμε καλά. Τα χτυπάμε στο μούλτι προσθέτοντας το νερό και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.Ψιλοκόβουμε το αγγούρι και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε από πάνω μόλις σερβίρουμε το γκαθπάτσο στα πιάτα.
Διάρκεια: 30 λεπτά
Πηγή:http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr