Γαλλία: Ποινικοποιείται η συνεύρεση με ιερόδουλες!

11 Νοεμβρίου 201319:00

Mε πρόστιμο 1.500 ευρώ θα απειλείται όποιος προχωρά σε ερωτική συνεύρεση με ιερόδουλες στην Γαλλία, εάν ψηφιστεί το νομοσχέδιο που κατέθεσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Το πρόστιμο προβλέπεται να διπλασιάζεται εφόσον ο παραβάτης υποπέσει στο αδίκημα για δεύτερη φορά, ενώ θα παρακολουθεί υποχρεωτικά σεμινάρια ευαισθητοποίησης, όπως συμβαίνει με το αλκοόλ και την οδήγηση. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε από το κυβερνών κόμμα και στοχεύει στην καταπολέμηση των δικτύων που εκμεταλλεύονται γυναίκες, αλλά και στην υποστήριξη όσων ιερόδουλων θέλουν να αφήσουν το επάγγελμα, με περισσότερα από είκοσι σχετικά άρθρα.

Στην Γαλλία ωστόσο ήδη έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις: Μια ομάδα ανδρών την περασμένη εβδομάδα έστειλε ανοιχτή επιστολή, όπου καταγγέλλει τους βουλευτές ότι “ψηφίζουν νόμους για την επιθυμία και την απόλαυση”.

Συνεχίζουν με αρκετά γλαφυρό ύφος να υπερασπίζονται την ελευθερία της ιδιωτικότητάς τους: “Αγαπούμε την ελευθερία, τη λογοτεχνία και την οικειότητα. Όταν το κράτος αρχίζει να αναλαμβάνει την ευθύνη των γεννητικών μας οργάνων, και τα τρία βρίσκονται σε κίνδυνο… Σε αντίθεση προς τους ‘σεξουαλικά ορθούς’, σκοπεύουμε να ζήσουμε σαν ενήλικες”. Υπογράφουν την επιστολή ως “343 γουρούνια” σε ευθεία αναφορά του μανιφέστο του 1971, όπου γυναίκες δήλωναν ότι είχαν κάνει άμβλωση και υπέγραφαν ως “343 γουρούνες”.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr