«Γαλάζιος» εμφύλιος στην Περιφέρεια με ευθύνη πλέον Μητσοτάκη – Ν.Παναγιωτόπουλος: Όλα είναι ανοιχτά

2 Οκτωβρίου 201819:35

Πρέπει να προσπάθησαν αρκετά στην Αθήνα ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν αρνητικές καταστάσεις για την Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Οι Αυγενάκης και Μακάριος Λαζαρίδης με καθαρά προσωπικά κομματικά συμφέροντα, κατόρθωσαν να πείσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως η αποτυχημένη διοίκηση του Χρήστου Μέτιου που έκανε “ήρωες” την μισή Περιφερειακή Αναγέννηση, είναι αυτή που θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια για την Νέα Δημοκρατία.

Το πρόβλημα όμως για την Νέα Δημοκρατία είναι ότι όλοι αυτοί που θα πάνε απέναντι στο Μέτιο, Ζαγναφέρης, Αμοιρίδης, Μαρκόπουλος, Πατακάκης, Πέτροβιτς και άλλοι, είναι αυτοί που είναι η Νέα Δημοκρατία στην περιοχή.

Είναι αυτοί καταρχήν που ξέρουν να κάνουν εκλογές βγάζοντας την “σχολή” του Γιώργου Παυλίδη. Είναι αυτοί που στα μάτια της κοινωνίας είναι καταξιωμένοι και όχι φαινομενικά, όλοι τους πετυχημένοι και “χορτασμένοι” και ενασχόληση τους με την πολιτική δεν τους εξασφαλίζει το μέλλον και ούτε το καταστρέφει αν δεν ασχοληθούν με αυτή.

Το σημαντικότερο όμως που γράψαμε και σε άλλο άρθρο μας είναι πως, στην περίπτωση που γίνουν τριπλές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία “αυτοκτονεί” κυριολεκτικά αφού θα πάει “δύο κομμάτια” στις εθνικές. Οι παραπάνω είναι σίγουρο και πέρα από βέβαιο ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις στην Περιφέρεια και στην διεκδίκηση αυτής παρά στον αγώνα της ΝΔ να πάρει την εξουσία. 

Επιπρόσθετα, το σχήμα που θα είναι απέναντι στο Χρήστο Μέτιο, θα συγκεντρώσει και ψηφοφόρους από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με συνέπεια να είναι αποστασιοποιημένο από τις δράσεις της ΝΔ στην προεκλογική περίοδο.

Νίκος Παναγιωτόπουλος – Δεν υπάρχει τελική απόφαση

Η εμφυλιακή σύγκρουση στην περιοχή για το κόμμα της ΝΔ ξεκινά από την Καβάλα και η αιτία είναι ο τρόπος που κινείται στην περιοχή ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να φέρει απέναντι του όσους βλέπουν τον κ.Λαζαρίδη να θέλει να φτιάξει την δική του Νέα Δημοκρατία στην περιοχή στα πρότυπα του Πάνου Καμμένου.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει στην επιλογή του υποψηφίου όσο και αν φαίνεται ότι ο Χρήστος Μέτιος έχει προβάδισμα

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr