Γ. Τσιτιρίδης: «Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός, χάθηκαν δίμηνες συμβάσεις εξαιτίας Τσολακίδη»

28 Δεκεμβρίου 201511:00

Την έγκριση του Προϋπολογισμού του Δήμου Αβδήρων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου το Γραφείο Δημάρχου, αφήνοντας αιχμές στη μείζονα αντιπολίτευση και επιρρίπτοντας ευθύνες στον επικεφαλής Βασίλη Τσολακίδη για την απώλεια θέσεων για δίμηνες συμβάσεις, προκειμένου να ισοσκελιστεί ο Προϋπολογισμός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Δήμαρχος   Αβδήρων γνωστοποιεί στους δημότες του ότι ο προϋπολογισμός του έτους 2016 του Δήμου Αβδήρων έχει εγκριθεί από τις 24/12/2015 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης παρά τις ενστάσεις και τα εμπόδια που δημιούργησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τσολακίδης.

Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να στερήσει σε 20 – 30 ανέργους συνδημότες μας την ευκαιρία να εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου ο Δήμος Αβδήρων να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους του με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr