Γ. Χατζηθεοδώρου: Ενημερωθήκαμε ότι δεν επιτρέπεται να καταθέσει στεφάνι ο Βουλευτής. Θα συνεχίσει σε κάθε επέτειο

30 Οκτωβρίου 201409:15

«Δεν είναι πολύ σημαντικό θέμα αλλά βγάλαμε μια ανακοίνωση για να μην υπάρξει συνέχεια» δηλώνει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου, σχολιάζοντας και αποσαφηνίζοντας τι έχει συμβεί με την υπόθεση της άρνησης προς τον Ζειμπέκ Χουσεΐν, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να καταθέτει στεφάνι στο εξής στις εθνικές επετείους.

zeimpek xatzitheodorou parelasiΠαρότι, τελικά, ο βουλευτής κατέθεσε κανονικά το στεφάνι , αναφέρει: «Μας γνωστοποίησαν επίσημα ότι δεν μπορούμε να καταθέσουμε στεφάνι και ότι τα κόμματα καταθέτουν την προηγούμενη μέρα. Καταθέτει ως βουλευτής ο Χουσεΐν Ζειμπέκ και όχι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ» .

Δεν είναι ευθύνη του τελετάρχη αλλά θέμα με ευρύτερες διαστάσεις

«Ο τελετάρχης ήταν αυτός που μας γνωστοποίησε ότι δεν μπορούμε να καταθέτουμε στεφάνι αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι μια δική του πρωτοβουλία, μάλλον έχει ευρύτερες διαστάσεις και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε στεφάνι. Συνέβη πρώτη φορά το περιστατικό και μας έκανε εντύπωση.» δηλώνει ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο Γ. Χατζηθεοδώρου, το περιστατικό συνδέεται με την προεκλογική δραστηριότητα και για το λόγο αυτό υπήρξε τόσο έντονη αντίδραση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr