Γ. Μπατζακίδης: Στόχος η ανάπτυξη του τουρισμού τα επόμενα χρόνια, για τη νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών

8 Σεπτεμβρίου 201410:30

Τους στόχους της νέας περιόδου μετά την επικράτησή του στις Εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, έθεσε ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στην Ομοσπονδία Γιώργος Μπατζακίδης, στις πρώτες του δηλώσεις. 

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αντιπροσώπους των σωματείων για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας.» είπε και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους συμβούλους του σωματείου από το οποίο προέρχεται, αυτό των Κρεοπωλών.

Πρέπει να ενώσουμε όλα τα σωματεία. Δεν μας αφορούν οι ίντριγκες

«Οι εκλογές, παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου εξελίχθηκαν ομαλά με το αποτέλεσμα που είναι γνωστό και είναι υγιές για την Ομοσπονδία να υπάρχει πολυφωνία» είπε. «Κρεοπωλεία, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστεία, καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι τομείς με προβλήματα γνωστά και κοινά. Υπάρχουν, όμως μια σειρά από σωματεία με διαφορετικά αντικείμενο, τα οποία πρέπει να ενώσουμε» ανέφερε ο Γιώργος Μπατζακίδης.

Μάλιστα αναφέρει για το θόρυβο που προηγήθηκε των εκλογών: “Δεν μας αφορούν οι ίντριγκες και οι φωνές που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα. Εγώ επέλεξα να σιωπήσω όλο αυτό το διάστημα, συνειδητά, και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό τιο φαινόμενο. Ελπίζω ότι με το έργο μας θα απαντήσουμε σε όσα έχουν ακουστεί και θα έχουμε καλό μέλλον στην Ομοσπονδίας τα επόμενα τρία χρόνια.”

Ο Τουρισμός πρωταρχικός στόχος

Ο τουρισμός, σύμφωνα με το Γιώργο Μπατζακίδη “είναι ένας βασικός στόχος που θα αναπτύξει τα περισσότερα από τα σωματεία της δύναμης της Ομοσπονδίας μας. Μια μεγάλη γκάμα επιχειρηματιών θα ωφεληθεί αν υπάρξει τουρισμός και κάπως έτσι έρχεται η ανάπτυξη» σημειώνει και προσθέτει ότι μέλημα της Ομοσπονδίας είναι να υποστηρίξει και όλα τα σοβαρά ζητήματα που πιέζουν τον επαγγελματικό κόσμο, όπως τα ασφαλιστικά και τα φορολογικά θέματα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr