Φτου ξελευθερία για τους Ξανθιώτες – πληθώρα ερωτημάτων παραμένουν αναπάντητα

28 Απριλίου 202008:08

Με μια ανακοίνωση σχεδόν “γραμμένη στο γόνατο” που επιχειρεί χωρίς πολλά – πολλά να κατευνάσει την αγωνία και τον εκνευρισμό της πλειονότητας των πολιτών, χωρίς ωστόσο, να μεταφέρει τους λόγους που η ΓΓΠΠ ενημέρωσε τον Δήμο Ξάνθης πως αποφάσισε να άρει τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για την Ξάνθη, η Δημοτική Αρχή επιδιώκει ταυτόχρονα να επιβάλλει στους Ξανθιώτες συμπεριφορά άλλη από αυτή που παρατηρείται για εβδομάδες να υιοθετεί μερίδα της.

“Τηρούμε τις αποστάσεις” και “Απομακρυνόμαστε άμεσα από χώρους που αρχίζουν να παρουσιάζουν συνωστισμό ενθαρρύνει ο Δήμος τους Ξανθιώτες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης:

“Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που έχει άρει τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για την Ξάνθη, σημειώνει ότι, από αύριο (σ.σ. σήμερα), Τρίτη 28 Απριλίου 2020, δε θα ισχύουν τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, να μετακινούμαστε σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις που ισχύουν για όλη τη χώρα, να παίρνουμε όλα τα μέτρα προστασίας, να στέλνουμε μήνυμα στο 13033 για όλες τις περιπτώσεις.

Με υπομονή, ευθύνη  και αυτοσυγκράτηση να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επόμενη ημέρα.

Από κάθε έναν από εμάς εξαρτάται ο περιορισμός της διασποράς του ιού και κατ επέκταση η επιβολή η όχι,  πρόσθετων μέτρων.

Μένουμε σπίτι

Κάνουμε τη σωματική μας άσκηση

Τηρούμε τις αποστάσεις

Απομακρυνόμαστε άμεσα από χώρους που αρχίζουν να παρουσιάζουν συνωστισμό.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr