“Φρούριο” η Πλ. Ελευθερίας, χωρίς αποδοκιμασίες η παρέλαση. – Απών ο Δ. Σαλτούρος

25 Μαρτίου 201412:50

Μάλλον αδιάφορα αντιμετώπισαν τους πολιτικούς οι εκπαιδευτικοί που είχαν συγεντρωθεί από νωρίς στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης για την πορεία που προετοίμασαν μετά την παρέλαση της εθνικής επετείου του 1821.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης είχε λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με κάγκελα, κλούβες, διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρή αστυνομική δύναμη με την Πλατεία Ελευθερίας να θυμίζει σιδηρόφρακτο φρούριο για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Επανάστασης.

Στο στόχαστρο ήταν εδώ και μέρες οι δυο κυβερνητικοί βουλευτές, μετά τη στάση τους στη βουλή για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις των εκπαιδευτικών ενώ τις προηγούμενες μέρες οι απολυμένοι εκπαιδευτικοί είχαν αναρτήσει αφίσες εναντίον των δύο πολιτικών. Τελικά μόνο ο Αλέξανδρος Κοντός εμφανίστηκε ενώ ο Δ. Σαλτούρος δεν βρέθηκε στον εορτασμό. Στεφάνι εκ μέρους της Βουλής κατέθεσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζειμπέκ Χουσείν και τα προβλήματα αποφεύχθηκαν.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά πάγια τακτική, δεν κάθησε στην εξέδρα των επισήμων αλλά σε άλλο σημείο μαζί με το Γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 

20140325_1209052014-03-25 12.08.18

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr