Φρίκη στη Θεσσαλία: Την είχαν αιχμάλωτη και την εξέδιδαν ενώ ήταν έγκυος

27 Αυγούστου 201315:00

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε τους τελευταίους τρεις μήνες μια 28χρονη από τη Ρουμανία, που έπεσε στα… δίχτυα σωματέμπορων, οι οποίοι, με απειλές, την υποχρέωναν να εκδίδεται σε πελάτες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Η «Οδύσσεια» της νεαρής γυναίκας ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, όταν δύο συμπατριώτες της, που αναζητούνται, εκμεταλλευόμενοι τη δυσχερή της οικονομική θέση και με το πρόσχημα ότι θα της εξασφαλίσουν δουλειά κι ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, την έπεισαν να εγκαταλείψει την πατρίδα της και να εγκατασταθεί στη χώρα μας.

Αρχικά, η 28χρονη αλλοδαπή εγκαταστάθηκε σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Λάρισας, όπου ένας συμπατριώτης της, που εργαζόταν στην επιχείρηση και αναζητείται, την κακοποιούσε σεξουαλικά. Λίγες μέρες αργότερα, η κοπέλα, που σήμερα βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, παρελήφθη από δύο άλλους συμπατριώτες της -έναν 31χρονο άντρα και μία 32χρονη γυναίκα – που τη μετέφεραν στο σπίτι τους, στα Τρίκαλα.

Εκεί, όμως, ο εφιάλτης της συνεχίστηκε, καθώς οι δράστες υποχρέωναν την κοπέλα να εργάζεται σε χωράφια, χωρίς να την πληρώνουν, και, επιπλέον, με απειλές κατά της ζωής της και άσκηση ψυχολογικής βίας, την εξέδιδαν σε πελάτες. Μάλιστα, παρέμενε φυλακισμένη στο σπίτι όπου διέμενε, αφού το αντρόγυνο την κλείδωνε μέσα σ’ αυτό και την επιτηρούσε για να μην «δραπετεύσει».

Όλα τελείωσαν, χθες το μεσημέρι, όταν η 28χρονη προσποιήθηκε στον 31χρονο ότι η οικογένειά της την αναζητά. Υπό τον φόβο του εντοπισμού του, ο δράστης την επιβίβασε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, όπου, μόλις έφτασε, κατήγγειλε την εκμετάλλευσή της στην ΕΛ.ΑΣ. Με βάση τις πληροφορίες που έδωσε, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του αντρόγυνου, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες.

Στην παθούσα γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις και φιλοξενείται ήδη σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr