Φρίκη δίχως τέλος: Οι τζιχαντιστές ανάγκασαν μητέρα να φάει το γιο της

2 Μαρτίου 201520:38

“Μόλις έφαγες το παιδί σου” είπαν οι τζιχαντιστές της ISIS σε μια απελπισμένη μητέρα κουρδικής καταγωγής  που πήγε στη Μοσούλη, άντρο των φανατικών ισλαμιστών, για να τους παρακαλέσει να της επιτρέψουν να δει το γιο της, τον οποίο κρατούσαν όμηρο.

Το φρικτό περιστατικό περιέγραψε στην εφημερίδα Sun ένας Βρετανός κουρδικής καταγωγής που πολέμησε την ISIS στο Ιράκ. Η αφήγησή του Yasir Abdulla συγκλονίζει:

“Ήταν αποφασισμένη να βρει το παιδί της και πήγε στα κεντρικά της ISIS στη Μοσούλη για να τον αναζητήσει.

Όταν ζήτησε να τον δει, οι τζιχαντιστές της είπαν να καθίσει να ξεκουραστεί από το ταξίδι και να φάει κάτι πριν την πάνε να δει το γιο της. 

Της σέρβιραν σούπα με ρύζι και κρέας.

Όμως τον είχαν ήδη σκοτώσει, τον έσφαξαν σε χίλια κομμάτια. Όταν η γυναίκα τελείωσε το γεύμα της και ζήτησε να δει τον γιο της. Της απάντησαν ‘Μολις τον έφαγες’ “.

Ο Yasir Abdulla ζει στο Yorkshire. Αποφάσισε να πάει να πολεμήσει την ISIS όταν έμαθε ότι οι μαχητές της είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να καταλάβουν το χωριό από όπου κατάγεται στο Κουρδιστάν.

news247.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr