Φωτιά στην αλυσίδα ρουχισμού Terranova, στην Ξάνθη και μεγάλη καταστροφή στο κέντρο της πόλης !

16 Αυγούστου 201411:27

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου σε αλυσίδα ρουχισμού στην οδό Καραολή, στην Ξάνθη. Πρόκειται για το κατάστημα Terranova που τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς αφού τόσο ο πρώτος όροφος όσο μεγάλο μέρος του ισογείου τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ελάχιστα εμπορεύματα διασώθηκαν και απομακρύνθηκαν ενώ το κτίριο εκκενώθηκε έγκαιρα και δεν κινδύνεψαν υπάλληλοι ή πελάτες.

Η Πυροσβεστική έφτασε έγκαιρα με 3 οχήματα και διέκοψε την κυκλοφορία ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από τουλάχιστον μία ώρα και αφού είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές. Η παροχή του ρεύματος διακόπηκε προκειμένου να αποτραπούν μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την περιοχή.

Το κατάστημα βρίσκεται δίπλα στο παλιό Χάνι και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη από όλες τις πλευρές ενώ υπήρχε σοβαρός κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στα παρακείμενα καταστήματα. Ο καπνός και η μυρωδιά κυρίευσαν το κέντρο της πόλης.

Η πρόσβαση της πυροσβεστικής ήταν σχετικά δύσκολη, την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στον όροφο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη, όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία, την ώρα που κατέφθασε η Πυροσβεστική.

fotia teranova tin ora tis ekdilosis20140816_121000 20140816_121028fotia terranova

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr