Φωτιά σε κατοικία στη Μάνταινα με σοβαρές καταστροφές

1 Οκτωβρίου 201510:42

Ένα σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες το απόγευμα της Τετάρτης στη Μάνταινα της ορεινής Ξάνθης.

Από τη φωτιά που ξέσπασε κινδύνεψε ένα παιδί που ήταν στο εσωτερικό ενώ αρκετά κοντά στο σπίτι ήταν οι γονείς του παιδιού οι οποίοι έσπευσαν μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που επενέβη με οχήματα και άνδρες μετά από λίγη ώρα.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς ένα δωμάτιο της μονοκατοικίας και απετράπη η επέκτασή της στο υπόλοιπο σπίτι. Τα αίτια της  πυρκαγιάς, ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ το παιδί και ο πατέρας του νοσηλεύονται προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Το Δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής αναφέρει:

Στην Μάνταινα του δήμου Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, χθες 30-09-2015 ημέρα Τετάρτη και περί Ω/19:45. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης ειδοποιήθηκε για εξακρίβωση πυρκαγιάς σε μονοκατοικία. Η Υπηρεσία μετέβη με ένα (1) όχημα και τρεις (3) πυροσβεστικούς υπαλλήλους, ωστόσο το συμβάν χαρακτηρίστηκε προ αφίξεως, διότι η πυρκαγιά είχε σβήσει από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας Μ.Α.Ι.. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν έπιπλα, είδη ιματισμού, ταπετσαρίες και μοκέτες, ρυπάνθηκε η κατοικία από αιθάλη και εξαιτίας της θερμότητας, έπεσαν σοβάδες. Από τους καπνούς, το ανήλικο τέκνο του ιδιοκτήτη, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης οπού και νοσηλεύεται. Για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr