Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καβάλα. Ηλικιωμένη με altzheimer προσπάθησε να μαγειρέψει. (video)

16 Ιανουαρίου 201408:30

Η επιθυμία της ηλικιωμένης -και με συμπτώματα της νόσου του Alzheimer- ενοίκου ενός διαμερίσματος επί της οδού Αλ. Υψηλάντου 12, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καβάλα,  να μαγειρέψει παραλίγο να αποβεί μοιραία όταν, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η κουζίνα άρπαξε φωτιά και το διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς για την ηλικιωμένη ένοικο, πολύ λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο διαμέρισμα από τον χώρο εργασίας η κόρη της, η οποία αντιλήφθηκε την πυρκαγιά και κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επί τόπου έσπευσαν 2 οχήματα της Π.Υ. Καβάλας, τα οποία έθεσαν γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς τον χώρο της κουζίνας και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε άλλα σημεία του διαμερίσματος. Παρά το γεγονός ότι η ηλικιωμένη ένοικος ήταν σαφώς τρομαγμένη από το περιστατικό η υγεία της δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Περισσότερο υλικό στο : KavalaPress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr