Φερτούν: Με εθελοντές καλύφθηκε η καθαριότητα στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι !

15 Μαρτίου 201509:30

Τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το XanthiPress.gr και είχαν κάνει αίσθηση, επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης Χασάν Ογλου Φερντούν σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στην εκπομπή ΑΠΟΨΕΙΣ με το Γιώργο Σηλυγαρδάκη, ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι πράγματι στην περίοδο του Καρναβαλιού δεν υπήρχε δυνατότητα για επιπλέον εργάτες που θα μπορούσαν να συνδράμουν το έργο της υπηρεσίας για τις ΘΛΕ καθώς ο όγκος των σκουπιδιών είναι τεράστιος.

Έτσι, ανέφερε, ότι για πρώτη φορά εθελοντές συμμετείχαν στον καθαρισμό της πόλης και είχαν το δικό τους μερίδιο συνεισφοράς στην, ομολογουμένως, θετική εικόνα που υπήρξε με την καθαριότητα καθημερινά.

Όπως σημείωσε ήταν άνθρωποι από το Δροσερό αλλά και από άλλες περιοχές που βρέθηκαν στους δρόμους και με την καθοδήγηση της υπηρεσίας και τη φυσική παρουσία του ίδιου αξιοποιήθηκαν σε μια σειρά από χρήσιμα καθήκοντα, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε μέρας και όπως πρόσθεσε, ήταν κάτι που το διασκέδασαν”.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr