Οι farmΙασμιώτες άνοιξαν τα μπλόκα και εισβάλλουν στην Ξάνθη με .. ρούχα εργασίας

30 Ιανουαρίου 201714:21

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου θα συμμετάσχει ενεργά στη φετινή διοργάνωση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017.

“Δεδομένης της πανελλαδικής εμβέλειας της διοργάνωσης αλλά και της βούλησής μας να συμβάλλουμε κατά το μέτρο του εφικτού στα πολιτιστικά δρώμενα της γειτονικής Ξάνθης η συμμετοχή μας στις Θ.Λ.Ε θα είναι διπλή. Αρχικά το Σάββατο 11/2/2017 το χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ.Ι θα λάβει μέρος στην παρέλαση λαογραφίας στην 15η σειρά ενώ επίσης την Κυριακή 26/2/2017 θα συμμετέχουμε οργανωμένα στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στην 29η σειρά.

Καλούμε μέλη, φίλους και γνωστούς να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας συμμετέχοντας με την ομάδα μας στην καρναβαλική παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου. Η στήριξή σας θέτει τα θεμέλια ώστε να παγιωθεί η συμμετοχή μας στους πολιτιστικούς θεσμούς της Ξάνθης μελλοντικά.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης που με την ευγενική καθοδήγηση που μας παρείχε στάθηκε αρωγός στο εγχείρημά μας.” , καταλήγει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Δείτε τη στολή στο Carnivalxanthi

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr