Φάνης Παπαδάκης: Για αυτό το λόγο αποχώρησα από την συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΞ

24 Οκτωβρίου 201912:39

Kλήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 23/10/2019, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης για να αποφασίσουν για 3 θέματα της  ημερήσιας διάταξης, ενώ η πρώτη τακτική συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25/10/2019!

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ, ο οποίος δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως η σημερινή συνεδρίαση ΔΕΝ είναι έγκυρη, αφού δεν έχει γίνει η αποδοχή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετική με τον ορισμό Προέδρου, Μελών και των αναπληρωτών τους και η συγκρότηση σε σώμα, όπως προβλέπεται.

Κατόπιν τούτου και επειδή η συμμετοχή των μελών στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, όπως και σε όλα τα συλλογικά όργανα της Δημόσιας Διοίκησης, πρωτίστως εξυπηρετεί την τήρηση της εγκυρότητας και νομιμότητας , δήλωσα με πως με τη συμμετοχή μου δεν θα συναινέσω σε μία «μη έγκυρη συνεδρίαση» και αποχώρησα.

Ξάνθη 23 Οκτωβρίου 2019

Φάνης Παπαδάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης

Μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr