Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή και μία απόπειρα στο Νομό Καβάλας-18χρονος και 17χρονη οι δράστες

9 Μαρτίου 201715:20

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία κλοπή και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν, την 19-11-2016 και την 2-2-2017, στο νομό της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ενός 18χρονου και μίας 17χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή.    

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, την 19-11-2016 το πρωί, διέρρηξαν οικία στο Χαλκερό Καβάλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Για την 17χρονη, προέκυψε επίσης ότι, το πρωί της 2-2-2017, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία οικία στην Καβάλα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr