Εξιχνιάστηκαν μετά από ένα χρόνο 7 κλοπές σε σπίτια της Κομοτηνής-24χρονος με ‘εμπειρία’

23 Μαρτίου 201714:49

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, επτά κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, που είχαν διαπραχθεί κατά τους μήνες Δεκέμβριο του 2015 και Ιανουάριο του 2016, στην πόλη της Κομοτηνής.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν τέσσερις οικίες και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη τρεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν τις πράξεις τους.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν:
• διάφορα χρυσαφικά
• το χρηματικό ποσό των 7.250 ευρώ
• 1 ηλεκτρονική συσκευή
• 1 κινητό τηλέφωνο

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr