Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές και 1 απόπειρα, από οικίες στην πόλη της Καβάλας

31 Αυγούστου 201811:24

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο κλοπές και μία απόπειρα, από οικίες στην Καβάλα, που διαπράχθηκαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2018. 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, μίας 19χρονης και ενός 13χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε οι δύο δράστες, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, ενεργώντας είτε κατά μόνας είτε με διαφορετικές συνθέσεις, εισήλθαν σε δύο ανασφάλιστες οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι επιχείρησαν να εισέλθουν σε ένα ακόμη σπίτι, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr