Εξιχνιάστηκε η εξαφάνιση 52χρονου από το Δορίσκο Έβρου. 39χρονος συγχωριανός του συνελήφθη για το φόνο του !

8 Ιουλίου 201419:57

Το χρέος ενός 39χρονου σεσημασμένου απέναντι στον άτυχο 52χρονο για την αγοραπωλησία ενός ΙΧ φαίνεται ότι ήταν η αιτία της δολοφονίας του, η οποία εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία στο Δορίσκο του Έβρου. Ο 52χρνος φερόταν αγνοούμενος από το Δεκέμβρη όταν και είχε επισκεφθεί τον 39χρονο στο σπίτι του για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσε.

Το μόνο σημάδι που υπήρχε ήταν το αυτοκίνητό του, που είχε αφήσει έξω από το σπίτι του δολοφόνου του. Τελικά οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 39χρονου, εναντίον του οποίου κινήθηκαν εξαρχής οι υποψίες και έτσι συνελήφθη κατηγορούμενος για φόνο από πρόθεση. Άγνωστ παραμένει που κατέληξε το πτώμα του άτυχου άνδρα από το Δορίσκο του Έβρου.

Το κουβάρι της υπόθεσης

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ανθρωποκτονία 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την 08.12.2013 από το Δορίσκο Έβρου.

Συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή, χθες (07.07.2014) το απόγευμα, στην ίδια περιοχή (Δορίσκο Έβρου), ένας 39χρονος ημεδαπός, με βάση Ένταλμα που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης.

Πιο αναλυτικά, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 52χρονου από συγγενικό του πρόσωπο την 19.12.2013, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε αναφερθεί ότι ο 52χρονος αγνοείτο από την 08.12.2013.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί με επιμονή και μεθοδικότητα, καθώς και από τη συνδυαστική – διεξοδική ανάλυση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 39χρονου ημεδαπού στην υπόθεση.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο 52χρονος τη συγκεκριμένη ημέρα (08.12.2013), μετέβη στο σπίτι του 39χρονου, στο Δορίσκο Έβρου, για την είσπραξη χρηματικού ποσού από παλαιότερη μεταξύ τους αγοροπωλησία οχήματος, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής.

Από τις συστηματικές έρευνες που διεξήχθησαν, μεταξύ άλλων, είχε εντοπιστεί έξω από την οικία του 39χρονου το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του εξαφανισθέντος.

Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, υπεβλήθη στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, από τις οποίες εκδόθηκε σχετικό Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του 39χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Στο πλαίσιο εκτέλεσης αυτού του εντάλματος άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο ως δράστη της ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων, καθώς και κλοπές. Ο 39χρονος  οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr