Εξιχνιάστηκε διάρρηξη που είχε γίνει το 2014 στην Καβάλα

3 Απριλίου 201510:19

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη οικίας, που είχε διαπραχθεί τον Νοέμβριο του 2014, στην πόλη της Καβάλας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απόπειρα διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα 1-4/11/2015, ο δράστης διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Προέκυψε επίσης ότι την 4-11-2014 το πρωί, επιχείρησε να διαθέσει σε ενεχυροδανειστήριο στην Καβάλα, την παραπάνω ηλεκτρονική συσκευή, μέρος από τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – κοσμήματα, καθώς επίσης και διάφορα άλλα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν στην κατοχή του δράστη τα αντικείμενα που επιχείρησε να διαθέσει στο ενεχυροδανειστήριο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Μέρος από τα κατασχεθέντα αποδόθηκε στην δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και πλαστογραφία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr