Εξιχνιάστηκε διάρρηξη αποθήκης στο Διδυμότειχο. Δικογραφία για δύο δράστες

27 Σεπτεμβρίου 201412:49

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, διάρρηξη αποθήκης στο Διδυμότειχο, που είχε διαπραχθεί την 12/13-9-2014.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους παραπάνω αστυνομικούς σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 19 και 41 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 19χρονος δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε αποθήκη στο Διδυμότειχο και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, μεταξύ άλλων, 2 χορτοκοπτικά μηχανήματα, 1 ηλεκτρογεννήτρια και 10 περίπου λίτρα βενζίνης, ενώ στη συνέχεια, πούλησε ένα από τα αφαιρεθέντα χορτοκοπτικά μηχανήματα στον 41χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του 41χρονου, το χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr