Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις στην Ορεστιάδα. 18χρονος και 16χρονος οι δράστες

4 Ιουνίου 201516:35

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, πέντε (5) διαρρήξεις επιχειρήσεων, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2013 – Μάιος 2015, στην πόλη της Ορεστιάδας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

 

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο 18χρονος, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τον 16χρονο, διέρρηξε, στην Ορεστιάδα, πέντε επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γυαλιά και διάφορα τρόφιμα – ποτά.

 

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr