Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις καταστημάτων στη Δράμα. Δικογραφία για 2 ημεδαπούς

7 Φεβρουαρίου 201420:30

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) διαρρήξεις καταστημάτων, που είχαν διαπραχθεί το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2013, στην πόλη της Δράμας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 32 και 24 ετών για κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 32χρονος, το παραπάνω χρονικό διάστημα, τις νυχτερινές ώρες, διέρρηξε τέσσερα (4) καταστήματα στη Δράμα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ και 10 κούτες τσιγάρων.

Επίσης, προέκυψε ότι ο 24χρονος, την 7/8-12-2013 το βράδυ, διέρρηξε ένα κατάστημα στη Δράμα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

 

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και εμπρησμό, ενώ ο 24χρονος έχει απασχολήσει επίσης και για παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr