Εξιχνιάστηκε το μπαράζ κλοπών σε καφέ και καταστήματα της Ξάνθης. Σπείρα 4 ατόμων παραπέμπεται για κακούργημα !

27 Μαρτίου 201514:45

Με την κακουργηματική κατηγορία των διακεκριμμένων κλοπών παραπέμπονται στην Εισαγγελία Ξάνθης τα 4 άτομα που συνέλαβε η Αστυνομία για τις διαρρήξεις και τις κλοπές σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου cosmos αλλά και σε καφέ της “παραλίας”.

Η Ασφάλεια Ξάνθης εξάρθρωσε άμεσα τη σπείρα των 4 ατόμων, ημεδαπών από την πόλη της Ξάνθης, που ευθύνεται για το μπαράζ κλοπών τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου σε καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου (La Τerra και άλλες) αλλά και σε δύο καφετέριες της παραλίας (Prestige και Baiser)

Έρευνες στο σπίτι τους

Στα σπίτια των 4 δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, χρήματα, υπολογιστές, φιάλες ποτών αλλά και όπλα όπως στιλέτα, σιδηρογροθιές κλπ. Ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών είναι “γνωστός” στην ασφάλεια από τη συμμετοχή του σε άλλη συμμορία κλοπών και διαρρήξεων.

Τα 4 άτομα κρατούνται και πρόκειται να παραπεμφθούν στην Εισαγγελία Πλημμελιοδικών Ξάνθης, με την κατηγορία των διακεκριμμένων κλοπών και αντιμετωπίζουν το φάσμα ποινής καθειρξης αλλά και και ενδεχόμενο προφυλάκισης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr