Έξαρση των διαρρήξεων το τριήμερο, 4 ασθενοφόρα για τη μέθη. Κατά τα άλλα, φυσιολογική η δραστηριότητα των ημερών !

3 Μαρτίου 201401:18

Σχετικά ήσυχη και εντός των προβλέψεων ήταν η δραστηριότητα των τελευταίων ημερών στην Ξάνθη, στη διάρκεια της κορύφωσης του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Ειδικά την Κυριακή, τα γεγονότα που καταγράφηκαν, αν και δυσάρεστα, θεωρούνται συνηθισμένα.

Πιο αναλυτικά:

Την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr που επιβεβαιωσε η Αστυνομία της Ξάνθης, υπήρξε έξαρση των διαρρήξεων σε σπίτια. Το φαινόμενο έπληξε κυρίως διαμερίσμα του αστικού συνοικισμού και της Κυψέλης, με δεκάδες περιστατικά που σημειώθηκεαν σε δρόμους όπως η οδός Μ. Ασίας, Ανδριανουπόλεως, Θυατείρων κλπ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η έξαρση παρατηρείται κάθε χρόνο το τελευταίο διήμερο του Καρναβαλιού. Θεωρείται δεδομένο ότι οι διαρρήκτες προέρχονται από τη γειτονική Βουλγαρία και πραγματοποιούν «επιδρομές» σε σπίτια Ξανθιωτών, την ώρα που αυτοί βρίσκονται στην Παρέλαση ή σε άλλες εκδηλώσεις.

4 Ασθενοφόρα για τα περιστατικά μέθης

Κατά τα άλλα, στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου, το Νοσοκομείο Ξάνθης αντιμετώπισε με επιτυχία το κύμα διακομιδών που συνηθίζεται λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, κυρίως από επισκέπτες. Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αθ. Πάσχου, 4 ασθενοφόρα, 2 του ΕΚΑΒ και 2 του Νοσοκομείου, ήταν διασκορπισμένα γύρω από το κέντρο της πόλης, προκειμένου να παραλαμβάνουν τα περιστατικά και να τα μεταφέρουν στα επείγοντα.

Όπως σημείωσε ο Διοικητής, που παρέμεινε για κάποιες ώρες στο Νοσοκομείο και παρακολούθησε την κατάσταση, η δραστηριότητα χαρακτηρίζεται φυσιολογική για το Νοσοκομείο και, σύμφωνα με το προσωπικό, τα περιστατικά μέθης ήταν ελαφρώς μειωμένα σε σχέση με πέρυσι, παρότι στην πόλη υπήρξαν περισσότεροι επισκέπτες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr