Εβρος: Τις έσφαξαν για παραδειγματισμό

11 Οκτωβρίου 201817:31

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως τη δημοσιότητας για το τριπλό φονικό στον Εβρο, σε περιοχή κοντά στο Πραγγί Διδυμότειχου.

Οι σοροί των θυμάτων, μίας γυναίκας περίπου 30-35 ετών, μίας νεαρότερης  17-21 ετών και ενός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου 15 ετών, εντοπίστηκαν από αγρότη της περιοχής και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις βρίσκονταν στο σημείο για περισσότερο από τρεις ημέρες. 

Και οι τρεις ήταν δεμένες και έφεραν βαθύ τραύμα στον λαιμό. Στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, το ένα στρατιωτικού τύπου.

Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για μετανάστριες που επιχειρούσαν να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένεται να διευκρινιστεί κατά πόσο τα θύματα είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Επικρατέστερο σενάριο για τον τραγικό τους θάνατο, είναι ότι τις έσφαξαν οι λαθροδιακινητές για παραδειγματισμό επειδή πιθανότατα δεν είχαν τα χρήματα για τη μεταφορά τους στο ελληνικό έδαφος. 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr