Ευριπίδη “Τρωάδες”: Ακυρώνεται η παράσταση στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο αφού ο Δήμος Ξάνθης δεν εξασφάλισε άδεια !

3 Ιουλίου 201415:14

Η παράσταση των «Τρωάδων» του Ευριπίδη που επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Ξάνθης στις 16 Ιουλίου ακυρώνεται, μετά την αδυναμία του Δήμου Ξάνθης να εξασφαλίσει άδεια για το Αμφιθέατρο.

Αυτό ανακοίνωσε η εταιρία που εκπροσωπεί την περιοδεία της παράστασης στην Ελλάδα.  Όπως είναι γνωστό, ο χώρος ανήκει στο Δήμο Ξάνθης και όχι στο Κέντρο Πολιτισμού, κάτι που οδήγησε σε καθυστέρηση των διαδικασιών για την σύμβαση με μηχανικό που θα προχωρήσει τη σχετική διαδικασία ενώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο είχε κριθεί πως δεν είναι δυνατόν να αναθέσει τη σχετική εργασία το Κέντρο Πολιτισμού με πιο γρήγορη διαδικασία.

Στις Τρωάδες σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, από την 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας , παίζουν οι Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ζέτα Δούκα, Ιωάννα Παππά κ.α.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr