Επιμελητήριο Ξάνθης: Προτρέπει σε ανοιχτή αγορά την Κυριακή πριν από το Μπαϊράμ

24 Ιουλίου 201412:55

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΒΕ Ξάνθης αναφέρεται:

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. πρωτ. 4329/31.10.2013 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης που αναφέρει ότι είναι «προαιρετική η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία πριν την έναρξη καθεμιάς από τις δύο (2) ετήσιες μουσουλμανικές θρησκευτικές εορτές (Μπαϊράμ)». Σύμφωνα, επίσης, με την συνεδρίαση Δ.Σ. τις 25/7/2012 του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στην οποία ο Πρόεδρος πρότεινε τις ημέρες των μουσουλμανικών εορτών του Σεκέρ Μπαϊράμ και του Κουρμπάν Μπαϊράμ τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας να παραμένουν ανοιχτά και το απόγευμα. Αφενός μεν να διευκολύνονται οι πελάτες και αφετέρου να ενισχυθούν οι έμποροι και επαγγελματίες, στερώντας έτσι από τις πολυεθνικές και τα ξένα συμφέροντα την απομύζηση των χρημάτων των Ξανθιωτών καταναλωτών.

Κατόπιν τούτων προτείνουμε την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 οι επαγγελματίες του νομού μας, εφόσον επιθυμούν, να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 11:00 έως τις 20:00.

Με την ευκαιρία το Επιμελητήριο Ξάνθης εύχεται Χρόνια Πολλά, Υγεία και Προκοπή στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr