Έβαλαν φωτιά σε λάθος μοτοσικλέτα; Νόμισαν ότι o ιδιοκτήτης είχε σχέση με τη συγγενή τους !

14 Ιουνίου 201418:30

Είχαν ερωτικά κίνητρα αλλά έκαψαν τη μοτοσικλέτα ενός ανυποψίαστου, όπως φάινεται να προκύπτει από το ρεπορτάζ για τη μοτοσικλέτα που κάηκε πριν από μία εβδομάδα στην Ξάνθη.

Η η φωτιά που κατέστρεψε τη μοτοσικλέτα στην οδό Πλάτωνος προφανώς και δεν ήταν τυχαία αφού οφειλόταν σε αντιζηλία αλλά οι υπαίτιοι της φωτιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και όπως είχε αναφέρει σχετικά το XanthiPress.gr,,  φαίνεται πως έκαναν λάθος στο πρόσωπο που επέλεξαν να πλήξουν. Νόμισαν  ότι ένας Ξανθιώτης έχει αναπτύξει ερωτικές σχέσεις με συγγενικό τους πρόσωπο αλλά ο άτυχος ιδιοκτήτης μάλλον βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και δεν γνώριζε κάτι για την υπόθεσή τους !

Έτσι το λόγο έχει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κάηκε η συγκεκριμένη μηχανή αλλά και τα κίνητρα των δραστών, που φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί ότι είχαν βάλει στο στόχαστρο λάθος άνθρωπο !

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr