Αίτημα του ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης για τηλεδιάσκεψη

2 Μαΐου 202023:56

Κε.Δήμαρχε,

Κε. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Η παγκόσμια εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19 και οι επιπτώσεις της, τόσο σε υγιειονομικό  όσο και σε οικονομικό επίπεδο είναι πολύπλευρες και φυσικά δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την χώρα μας αλλά και το επιχειρείν αυτής. Η ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης με γνώμονα πάντα την τόνωση της επιχειρηματικότητας που έχει συνθλίβει λόγω της πανδημίας, αλλά και την τήρηση  των κανόνων υγιεινής έτσι όπως αυτοί έχουν δημιουργηθεί και θεσπιστεί και θα μας ακολουθούν πλέον σε κάθε βήμα της καθημερινότητάς μας, θεωρούμε οτι είναι απαραίτητη η συμμετοχή του Δήμου σε μια πρωτοβουλία μας για την δημιουργία από κοινού καμπάνιας ενημέρωσης για  παρότρυνση-πληροφόρηση των συνδημοτών μας αφενός μεν να ενισχύσουν την τοπική οικονομία, αφετέρου ταυτόχρονα να ακολουθούνται πιστά οι κανόνες υγιεινής έτσι όπως έχουν ανακοινωθεί απο τους αρμόδιους φορείς προς αποφυγήν εξάπλωσης εκ νέου του ιού.

Μέλημά μας είναι να μην χαθεί καμία θέση εργασίας στον Νομό μας, να μην δούμε άλλα λουκέτα επιχειρήσεων, αλλά κυρίως να διαφυλάξουμε όλοι μαζί ως κόρην  οφθαλμού την δημόσια υγεία. Και απο αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ως εκ τούτου η ΟΕΒΕ Νομού Ξάνθης επιθυμεί τηλεδιάσκεψη είτε δια ζώσης συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε την υλοποίηση της παραπάνω δράσης.

 

Με Εκτίμηση

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                            ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Σ. ΜΑΙΡΗ      ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr