Αίτημα Γ. Κολλάρου να συνεδριάσει το Δημ. Συμβούλιο για την “Αξιολόγηση”

22 Ιουνίου 201413:00

“”αξιολόγηση” σημαίνει απολύσεις και συρρίκνωση, χειροτέρευση ή κατάργηση υπηρεσιών, σημαίνει ιδιωτικοποιήσεις,σημαίνει παραπέρα εμπορευματοποίηση κάθε δομής” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κολλάρος, ο οποίος ζητά τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης με θέμα την αξιολόγηση.

Όπως αναφέρει, το αίτημα θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου από τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης τη Δευτέρα 23-6-2014, απαιτώντας να δεσμευθούν η παλιά και η νέα δημοτική αρχή ότι δεν θα προχωρήσουν σε καμιά έκδοση απόφασης για επιμερισμό των ποσοστών της αξιολόγησης για τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες.

“Καλούμε τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς υπαλλήλους να μην προχωρήσουν σε καμιά ενέργεια υλοποίησης του νόμου 4250/14, κανένας να μη βάλει την υπογραφή του σε «αξιολογήσεις» που θα οδηγήσουν σε απολύσεις συναδέλφων τους. Να μην συμπράξουν στην ανθρωποφαγία και τον αλληλοσπαραγμό που επιχειρείται από το αυταρχικό σύστημα διακυβέρνησης του τόπου μας.  Καλούμε τους εργαζόμενους με τη δράση τους και τη φυσική τους παρουσία στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να επιβάλουν το δίκιο τους στην πράξη»…” σημειώνει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr