Εθελοντές Ξάνθης για τους πρόσφυγες σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές

5 Μαρτίου 201611:17

Την Παρασκευή 4/3, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών στο Πάρκο Κυψέλης. Η ομάδα δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Αγγελικής Καραθανάση το βράδυ της Πέμπτης (3/3), μετά από επίσκεψη στο λιμάνι της Καβάλας και στον Εκθεσιακό Χώρο Ν. Καρβάλης που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες. 

Η ομάδα συνεργάζεται με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές, που αμέσως έδειξαν το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν με την συγκέντρωση – διανομή των πραγμάτων.  Η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη. Απλοί πολίτες συγκέντρωσαν κουβέρτες, παιχνίδια, ρούχα και είδη υγιεινής που αυτή την στιγμή βρίσκονται στον χώρο που στεγάζονται οι Κατασκηνωτές και θα διανεμηθούν στον Εκθεσιακό Χώρο Ν. Καρβάλης τις επόμενες ημέρες. 

Η ομάδα θα βρίσκεται την Τρίτη και την Πέμπτη από τις 18.00μμ στο Πάρκο Κυψέλης. Επίσης σκοπός της ομάδας είναι να διοργανώσει συγκέντρωση πραγμάτων και σε άλλες γειτονίες. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία των Κατασκηνωτών για περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργία της εθελοντικής ομάδας είναι ιδιωτική πρωτοβουλία και αποτελείται από τους:

  • Αγγελική Καραθανάση
  • Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
  • Σούλα Μεϊμαρίδου
  • Γιάννης Φλώρος 
  • Ανδριανή Λοϊζίδου
  • Ιωάννα Πενταράκη
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Κατασκηνωτές

Τηλ Επικοινωνίας: Αγγελική Καραθανάση 6983666560

Επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook 

 

ethelontesxanthis3

ethelontesxanthis

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr