«Έσβησε» ο 15χρονος που είχε τραυματιστεί στα ΣΟΑ από ΙΧ. Έχασε τη μάχη στο Νοσοκομείο Καβάλας !

22 Ιουλίου 201519:24

Με θλιβερό τρόπο ολοκληρώθηκε η περιπέτεια του άτυχου 15χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ πριν από λίγες μέρες μπροστά στα ΣΟΑ της Ξάνθης, στην οδό Πραξιτέλους.

Ο μικρός, γιος στρατιωτικού, οι γονείς του οποίου ήταν εκείνη την ώρα στη Λέσχη του Στρατιωτικού Πρατηρίου έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Καβάλας, συνεπεία σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Το ατύχημα είχε γίνει σε μια υποφωτισμένη περιοχή μπροστά από τα ΣΟΑ ενώ ο μικρός επιχείρησε να διασχίσει την οδό Πραξιτέλους περνώντας πίσω από τον κάδο απορριμμάτων που υπάρχει με αποτέλεσμα να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτός από τη νεαρή κοπέλα, που τον παρέσυρε με το ΙΧ παρά τη μικρή ταχύτητα.

Ο 15χρονος, μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο υπό καταστολή δεν κατάφερε να επανέλθει, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, με αποτέλεσμα υποκύψει στα τραύματά του και να βυθιστεί στο πένθος η οικογένειά του και το φιλικό του περιβάλλον.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr