Εσύ με τον Καμμένο, εμείς με την Δημοκρατία

12 Ιανουαρίου 201721:06

Αφού πάλεψες τόσα χρόνια, βαφτίζοντας τα μέσα ενημέρωσης «βοθροκάναλα της διαπλοκής», αφού τσουβάλιασες όλους τους δημοσιογράφους, αφού έκανες ό,τι μπορούσες για να κλείσεις κανάλια και να ελέγξεις τον Τύπο, αφού στοχοποίησες εφημερίδες από το βήμα της Βουλής, τώρα προχωράς σε συλλήψεις δημοσιογράφων και εξοντωτικές αγωγές.

Κάθε πράξη των μελών της κυβέρνησής σου, είναι δική σου πράξη Αλέξη Τσίπρα.

Καλά το πας, τελικός σου σκοπός είναι να ενοχοποιήσεις στη συνείδηση μας την ενημέρωση και την πληροφόρηση, να μην υπάρχει αλήθεια, παρά μόνο «γνώμη», το πιάσαμε.

Αν είχες την παραμικρή διαφωνία με τις αυταρχικές πρακτικές που ακολουθεί ο Καμμένος θα είχες βγει ήδη να τις καταδικάσεις.

Δε θα σου έπαιρνε πολύ ας πούμε να βγεις να κάνεις μια δήλωση υπέρ του δικαιώματος του Ανδρέα Πετρουλάκη να ασκεί κριτική με την πένα του – Πρωθυπουργός δημοκρατικής χώρας είσαι, έχεις το δικαίωμα. Αλλά ξέρω, τότε θα έπεφτε η κυβέρνηση. Ο Καμμένος και ο Κοτζιάς σε κρατάνε στο χέρι. Τι να κάνεις κι εσύ;

Όταν ο αυταρχισμός χτυπά την πόρτα, ανοίγεις, τον καλωσορίζεις στο σαλόνι και κερνάς φοντανάκια. Άλλωστε, μια χαρά εξυπηρετεί τον σκοπό σου, ας μην κρυβόμαστε: εσύ βάζεις τον στόχο και αυτοί το σχέδιο.

Εύγε Αλέξη, δεν έγινες απλά σαν τα μούτρα τους, είσαι χειρότερος.

Ειρήνη Αγαπιδάκη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr