Έργο ορόσημο – Ο Δήμος Ξάνθης έφτιαξε δρόμο

3 Απριλίου 201920:04

Περήφανος ο Δήμαρχος Ξάνθης που έλυσε παραμονή εκλογών ένα “χρονίζον ζήτημα” όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου. Να θυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος έπεσε τον προηγούμενο μήνα από τον ουρανό στην θέση του Δημάρχου, 

Αναλυτικά:

Υπογράφηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2019 μεταξύ του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση αποκατάστασης οδοστρωμάτων του οικισμού της Λεύκης.

«Δίνουμε οριστική λύση σε ένα ακόμη χρονίζον ζήτημα. Ήταν επιτακτική ανάγκη η επίλυση ενός σοβαρού λειτουργικού προβλήματος, που όχι μόνο οι κάτοικοι αλλά και όσοι επισκέπτονταν τον οικισμό της Λεύκης βρίσκονταν αντιμέτωποι με αυτό. Ο μισός οικισμός να έχει δεχθεί ανάπλαση, ενώ ο άλλος μισός παρουσίαζε εικόνα που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Η αίσθηση της αρμονικής συνέχειας και σύνδεσης των υποδομών της Λεύκης ήταν ανύπαρκτη.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή με το έργο της ικανοποιεί την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των οικισμών, η οποία είχε τυχόν φρενάρει το προηγούμενο διάστημα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ξάνθης και συνέχισε «Η αποκατάσταση όλων των οδοστρωμάτων του οικισμού της Λεύκης, και όχι μέρος αυτών, προσθέτει ασφάλεια στις μετακινήσεις και αναβαθμίζει σημαντικά τις συνθήκες καθημερινότητας των κατοίκων του. Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 410.000 ευρώ, εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο που υλοποιούμε, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των οικισμών του Δήμου μας. Αφήνουμε στο παρελθόν το χθες, προχωράμε σταθερά για το αύριο…».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr