Εργατικό Ξάνθης και ΑΔΕΔΥ καλούν στην απεργία της 3ης Δεκέμβρη

2 Δεκεμβρίου 201505:15

 Με ανακοινώσεις τους οι δύο μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις της περιοχής καλούν στην απεργιακή κινητοποίηση της 3ης Δεκέμβρη:                                                             

Το εργατικό κέντρο Ξάνθης, αναφέρει:

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι του νομού με την μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της 12ης Νοέμβρη 2015 έστειλαν ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και την εκβιαστική απαίτηση των τροίκανών.

Ο αγωνιστικός μαραθώνιος συνεχίζεται με την εκ νέου προκήρυξη 24ωρης απεργίας ης Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 3 Δεκέμβρη 2015.

Όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική που αφήνει πίσω της κοινωνικά κουφάρια τόσο εμείς θα είμαστε σταθερά απέναντι γιατί στρατηγικά διαφωνούμε και με κάθε τρόπο θα εναντιωνόμαστε.

Όλοι εσείς είστε η δύναμή μας.

Γι’αυτό σας καλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Eργατικού Kέντρου Ν. Ξάνθης.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, σημειώνει

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τις 3/12/2015. Προτείνουμε σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία να καλέσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις για να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή τους στην απεργία.

Το απεργιακό συλλαλητήριο θα γίνει στις 10.00 στο Εργατικό Κέντρο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr