Εργασίες για την τοποθέτηση τηλεφωνικού καλωδίου επί της Ε.Ο Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης

26 Σεπτεμβρίου 201612:44

Κατά την εκτέλεση των εργασιών άμεσης επέμβασης μικρής διάρκειας και τοπικής εμβέλειας, στα πλαίσια εκσκαφής και τοποθέτησης τηλεφωνικού καλωδίου επί της Εθνικής οδού Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή μόνο) στην περιοχή της ένωσης με τον κάθετο άξονα του Ανατολικού κόμβου της Εγνατίας Οδού, από την Δευτέρα 26-09-2016 έως την Κυριακή 30-10-2016, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες ρυθμίσεις: 

α) Να διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με το σημείο εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα από τις λωρίδες κυκλοφορίας του εκάστοτε ρεύματος πορείας, ανάλογα με την περίπτωση, του ανωτέρω οδικού δικτύου και να εφαρμόζονται οι διατάξεις της εγκυκλίου αρ.47, αρ.πρωτ.78652/22-12-2008.

β) Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας, να είναι ολιγόωρες και κατά τις νυχτερινές ώρες να απομακρύνεται η εργοταξιακή σήμανση και η οδός να αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία, απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr