Εργασία για το εμβόλιο Covid-19 παρουσιάζει μαθήτρια στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης

9 Απριλίου 202114:59

Ξεκινά σήμερα το «3ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης» που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και στο οποίο συμμετέχουν μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής με εργασίες τους. Οι μαθήτριες εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση της Βιολόγου του σχολείου κ. Αικατερίνης Αθανασούλα και οι εργασίες τους έγιναν δεκτές μετά από κρίση και θετική αξιολόγηση από κριτές.

Οι εργασίες των μαθητριών είναι:  

  1. «Τα συναισθήματα ως σύνθετοι βιοχημικοί αλγόριθμοι απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στο Homo Sapiens του 21ου αιώνα. Προβληματισμοί και προκλήσεις». Παναγιώτα Γκοτοσίδη, Ματθίλδη Δουλγέρη Παρασκευή 9/4 στη συνεδρία των 16:45-18:15:
  2. «Ομάδες αίματος: Κατανομή του πληθυσμού στο Νομό Ροδόπης και συσχέτιση με ασθένειες». Ζωή Χαραλαμπίδη Κυριακή 11/4 στη συνεδρία των 12:15 – 13:45
  3. «COVID19 vaccine: Με ποιους τρόπους μπορούμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο;» Φαίδρα Μαρία Τσολακίδη Κυριακή 11/4 στη συνεδρία των 12:15 – 13:45:

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του συνεδρίου: «3ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr