Έρχονται εκλογές στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Ο Γ. Μπατζακίδης επικρατέστερος Πρόεδρος

18 Ιουλίου 201413:11

Αρκετά πιθανή φαίνεται ότι είναι η εκλογή του επί σειρά ετών Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης Γιώργου Μπατζακίδη στη θέση του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας στις εκλογές που ακολουθούν το επόμενο διάστημα. Παρότι δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση για την υποψηφιότητά του, αυτή θεωρείται δεδομένη.

Η θητεία της τελευταίας διοίκησης έληξε και μέχρι την ανάδειξη αντιπροσώπων από τα πρωτοβάθμια σωματεία προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές έχει ήδη οριστεί Διοίκηση Πρωτοδικείου της οποίας ηγείται ήδη ο γνωστός Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ξάνθης.

Ο απερχόμενος Σωτήρης Τσιακίρογλου δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι την Ομοσπονδία σε αυτή την φάση θα αναλάβει ο Γιώργος Μπατζακίδης. Ήδη, ως προσωρινή διοίκηση φρόντισε να επιλύσει μια σειρά από προβλήματα που είχαν ανακύψει το τελευταίο διάστημα και είχαν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του φορέα.

Κατά τα άλλα τα σωματεία προετοιμάζονται για τις εκλογές και παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει δεύτερος υποψήφιος. Ενδεχομένως να υπάρξει και δεύερη υποψηφιότητα αν και οι πιθανότητες φαίνεται ότι λίγες απέναντι στον Γ. Μπατζακίδη που μάλλον απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των περισσοτερών εκλεκτόρων. Το κλίμα πάντως χαρακτηρίζετα ήπιο.

Η δράση του Γ. Μπατζακίδη μέχρι σήμερα

Ο Γιώργος Μπατζακίδης, είναι 43 ετών, είναι επαγγελματίας Κρεοπώλης και Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ξάνθης, θέση στην οποία εξελέγη πρώτη φορά το 1997 σε ηλικία 26 ετών, καθώς και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒΕΞ από το 2001. Διετέλεσε μέλος σε Διοίκησεις της Ομοσπονδίας Κρεοπωλών Ελλάδος ενώ το 2008 ως επικεφαλής ψηφοδελτίου πήρε την πρώτη θέση στην Ελλάδα.

Έχει σπουδάσει στη Σχολή Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΛΚΕΠΑ, είναι απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος της Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το κρέας στη Γαλλία και την Ελλάδα. Είναι φοιτητής στο τρίτο έτος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του ΕΑΠ.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr