Έρχεται να σώσει τις τσέπες μας το Asha 501

11 Μαΐου 201322:09

Νέο βήμα στην αγορά κάνει η Nokia, με το Asha 501, ένα low-end smartphone, το οποίο δεν έχει καμία σχέση έχει με το Lumia 928, αν εξαιρέσει κανείς το σήμα “Nokia” στην προμετωπίδα.

Αυτό το σχεδόν smartphone στηρίζεται στην πλατφόρμα Asha και διαθέτει οθόνη αφής 3 ιντσών με ανάλυση 320 x 240. Θα καλύψει κάποιες βασικές ανάγκες για browsing, αλλά και την επικοινωνία σας μέσω social media. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 6 χρώματα και μεγάλο του προτέρημα φέρεται να είναι η τεράστια αυτονομία της μπαταρίας του. Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και σε dual SIM έκδοση.

Πέραν των χαμηλών δυνατοτήτων του, οι οποίες βέβαια είναι ανάλογες της χαμηλής του τιμής, το βασικότερο μειονέκτημα της συσκευής, σύμφωνα με το thegang.gr, είναι η απουσία 3G συνδεσιμότητας. Παρόλα αυτά, θα αποτελέσει μια αξιόλογηπρόταση για όσους αρκούνται σε μία μέση χρήση του κινητού.

Όσον αφορά το κόστος της συσκευής: “Το Nokia Asha 501 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2013 και θα είναι διαθέσιμο μέσω σχεδόν 60 παρόχων και εμπορικών αντιπροσώπων σε περισσότερες από 90 χώρες. Αρχική προτεινόμενη τιμή είναι τα 99 δολάρια χωρίς φόρους και επιδοτήσεις” αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

Πηγή : News.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr