Εποχές δεκαετίας 80 – Δωρεάν χυμοί στα σχολεία

18 Μαΐου 201713:42

Από τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας διανεμήθηκαν χυμοί σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας.

Η προμήθεια των χυμών έγινε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας, ο οποίος υπέγραψε σύμβαση δωρεάς με την Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Κοινωνικών Υπηρεσιών & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μαρία Φραντζεσκάκη και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Τζατζάρη, κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως Πρόεδροι της Β/θμιας & Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νάουσας παρέδωσε 34.000 λίτρα χυμού σε συσκευασίες του ενός (1) λίτρου, από τα οποία τα 20.000 λίτρα θα διανεμηθούν στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Καβάλας, δύο (2) λίτρα σε κάθε μαθητή, ενώ τα υπόλοιπα θα διανεμηθούν στα ΚΑΠΗ, στους Παιδικούς Σταθμούς, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σε ιδρύματα του Δήμου Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]