Επιβεβαιώνεται το viadiplomacy.gr για την Σταυρούπολη;

2 Νοεμβρίου 201818:38

Στις 24 Οκτωβρίου το viadiplomacy.gr σε άρθρο του “Εθνολογική αλλοίωση και η αποκοπή της Ελλάδας από Μακεδονία – θράκη” είχε δημοσιεύσει εικόνα που ανέφερε ότι στην Σταυρούπολη θα γίνει camp προσφύγων. Μάλιστα η απόφαση αυτή φαίνεται να έγινε οριστική σήμερα στο ΓΕΣ σε μια συνάντηση για την παραχώρηση των στρατοπέδων. 

Την είδηση την είχε δημοσιεύσει και το xanthipress :

Το στρατόπεδο της Σταυρούπολης ήταν πάντα από τις πρώτες επιλογές για την δημιουργία camp προσφύγων. Όμως, από την μια η αστυνομική σχολή της Ξάνθης που μετατράπηκε σε φυλακή λαθρομεταναστών και από την άλλη, το στρατόπεδο στο Παρανέστι Δράμας που και εκείνο μετατράπηκε σε φυλακή λαθρομεταναστών, η Σταυρούπολη την είχε γλιτώσει. 

Τα πράγματα άλλαξαν, η πίεση που δέχεται ο Έβρος και τα νησιά από πρόσφυγες, άνοιξαν και πάλι την συζήτηση στο ΓΕΣ και στα αρμόδια υπουργεία ώστε η Σταυρούπολη να γίνει ένα από τα δεκάδες camp που θα λειτουργήσουν σε Μακεδονία και Θράκη.

Ο Δήμος Ξάνθης επίσης με Post στο Facebook έγραψε “Στην Σταυρούπολη μην τολμήσετε” που προφανώς αναφέρεται στο ενδεχόμενο αυτό. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr