Επίθεση ΣΚΑΪ σε ΕΣΗΕΑ για τη διαγραφή των δημοσιογράφων του σταθμού

14 Ιουνίου 201322:00

Επίθεση στην ΕΣΗΕΑ εξαπέλυσε ο ΣΚΑΪ μετά τη προσωρινή διαγραφή πέντε δημοσιογράφων του σταθμού του (Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη, Βασίλης Λυριτζής).

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αναφέρει πως ούτε ο ραδιοφωνικός του σταθμός, αλλά ούτε και ο τηλεοπτικός του σταθμός πρόκειται να εκπέμπει ειδήσεις, αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

«Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπέμπει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις» των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων, οι οποίες επιχειρούν να επιβάλουν μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων που διαδραματίζονται με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΙ ζητεί συγγνώμη από τους ακροατές και τηλεθεατές του και θα επανέλθει όταν αποκατασταθεί η ελευθερία στην έκφραση άποψης».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr