Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε 5χρονο στην κεντρική πλατεία

7 Μαΐου 201619:56

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει πλέον το φαινόμενο με τα αδέσποτα σκυλιά στην Ξάνθη. Μόνο την εβδομάδα που πέρασε καταγγέλθηκαν τρεις επιθέσεις με τον Δήμο Ξάνθης όπως φαίνεται να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση.

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου συνέβη το Σάββατο το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία όπου εκείνη την στιγμή βρισκόταν δεκάδες μικρά παιδιά. Θύμα ένας 5χρονος ο οποίος γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη την επέμβαση της μητέρας του.

Η ίδια επικοινώνησε με το Xanthipresss.gr και περιέγραψε λεπτομερώς το περιστατικό:

“Ο γιος μου βρισκόταν μπροστά στο συντριβάνι χωρίς να ενοχλήσει η να πλησιάσει το σκυλί που βρισκόταν ξαπλωμένο δύο μέτρα πιο μακρυά. Όταν κατευθύνθηκε προς το συντριβάνι ο σκύλος του επιτέθηκε και αν δεν βρισκόμουν δίπλα στο γιο μου θα τον είχε δαγκώσει. Αμέσως πέταξα πάνω στο σκυλί τις σακούλες που κρατούσα στα χέρια μου και απομακρύνθηκε. Εκείνη την στιγμή η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο.

Αμέσως πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό και την Δευτέρα θα πάω στον εισαγγελέα. Μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ αγέλη επιτέθηκε σε συμπολίτη μας και τον έσωσε ο φύλακας της δημοτικής αγοράς, ενώ προ ημερών στην κεντρική πλατεία ξανά όρμηξαν σε συγγενή μου τον οποίο επίσης τον βοήθησαν περαστικοί

Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση και δεν έχω τίποτα εναντίον των ζώων, μα προέχει η σωματική μας ακεραιότητα.. Τί περιμένει ο Δήμος; Να θρηνήσουμε 5χρονο για να κάνει αυτό που υποχρεούται; Δεν φτάνει η κατανόηση κύριε Δήμαρχε!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr