Επιστολή Μπουρχάν Μπαράν στον Δήμαρχο για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Σάββατο, μια ημέρα πριν το Κουρμπάν Μπαϊράμ

1 Ιουλίου 202220:00

Ως γνωστόν, την 9η Ιουλίου ημέρα Σάββατο,  κορυφώνονται οι προετοιμασίες για μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές των Μουσουλμάνων, το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Είναι επίσης γνωστό στην κοινωνία της Ξάνθης πως κάθε Σάββατο λειτουργεί υπαίθρια λαϊκή αγορά που εξυπηρετεί πλήθος κόσμου και από τις γύρω περιοχές.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω θερμή παράκληση προς τον Δήμαρχο της πόλης μας, για την μεταφορά της καθιερωμένης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ημέρα Σάββατο, μια ημέρα πριν και συγκεκριμένα για την Παρασκευή 8 Ιουλίου ούτως ώστε όλοι οι μουσουλμάνοι πολίτες να μπορέσουν απρόσκοπτα να εκτελέσουν τόσο τα εργασιακά όσο και τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Στη Θράκη της ισονομίας και του σεβασμού των πολιτών μια τέτοια ενέργεια από την άρχουσα Δημοτική Αρχή συμπορεύεται με την υποδειγματική λειτουργία της Δημοκρατίας και της  χρόνιας αρμονικής συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

Με εκτίμηση

Μπουρχάν Μπαράν

Βουλευτής Ν. Ξάνθης

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr