Επεισόδια σε βάρος Π. Σγουρίδη στον Έβρο. Κτηνοτρόφοι και ο Μ. Ουζουνίδης στο Συνέδριο Θρακών

11 Δεκεμβρίου 201523:04

Επεισόδια σε βάρος του Υφυπουργού Υποδομών Π. Σγουρίδη σημειώθηκαν στον Έβρο, όπου βρέθηκε για το Συνέδριο Θρακών. Στο Γυμναστήριο των Φερών, κτηνοτρόφοι και αγρότες πλησίασαν και προπηλάκισαν τον Ξανθιώτη Υφυπουργό ενώ στη συνέχεια δεν του επέτρεπαν να φύγει από το χώρο, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στον αγροτικό τομέα.  

Πρωταγωνιστής στα γεγονότα που σημειώθηκαν ήταν ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφιος με τη ΝΔ, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε βάρος του Υφυπουργού των ΑΝΕΛ. Στο χώρο ήταν επίσης η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Α. Κόλλια Τσαρουχά, ο Υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Γιάννης Αμανατίδη, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, τοπικοί φορείς και άλλοι.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του πριν τις εκλογές ο Π. Σγουρίδης είχε αναφέρει ότι ο πρώην Βουλευτής του Έβρου είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και είχε προσχωρήσει στη ΝΔ επειδή δεν είχε ικανοποιηθεί το αίτημά του να τοποθετηθεί Πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης από την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τα πνεύματα ηρέμησαν αργότερα με παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr